CEL MAI IMPORTANT PROIECT AL ASOCIATIEI H.A.P.P.Y - CASA NICOLAECasa Nicolae este cel mai mare proiect al nostru. Un vis mai vechi care s-a împlinit cu ajutorul unor oameni cu suflet mare, care sau implicat și au daruit pentru ca acest proiect să fie posibil.

Ce este Casa Nicolae?
Casa Nicolae oferă locuințe permanente și servicii de susținere pentru peste 48 de bătrâni abandonați,dar și pentru oameni fără adăpost, hrană .

Utilizând o combinație de fluxuri de subvenții , donații, cotizații proprii ne vom asigura că clădirea este administrată, dotată și întreținută corespunzător, astfel încât să putem oferi o locuință sigură și primitoare “chiriașilor”noștri.

Rezervă o masă caldă pentru Bătrâni singuri bolnavi și fără adăpost de la Casa Nicolae.
????Rezerva Pranz - https://www.asociatia-happy.ro/rezerva-o-masa-calda/
????Rezerva Micul Dejun - https://www.asociatia-happy.ro/rezerva-mic-dejun/
????Rezerva Cina - https://www.asociatia-happy.ro/cina-masa-nicolae/

Cum ne poți ajuta la acest proiect?
–Donează – hrană, haine, medicamente, bani.

CÂTEVA INFORMAȚII DESPRE ASOCIAȚIA H.A.P.P.Y
A AJUTA PE CINEVA ÎN DIFICULTATE, ESTE LOCUL ÎN CARE ÎNCEPE CIVILIZAȚIA!

Asociatia H.A.P.P.Y a fost infiintata in anul 2014, de click here atunci ajutăm oamenii fără adăpost în fiecare an, spijinim cauze sociale, educaționale și ne implicăm în orice acțiune care duce la creșterea nivelului de viață a semenilor noștri. Am crescut de la an la cu ajutorul oamenilor cu suflet care au donat sau implicat și ne-au ajutat în toate acțiunile și proiectele pe care ni le-am propus. Vrem să evoluăm în permanentă, de aceea avem nevoie în continuare de sprijinul vostru pentru a ne ajuta semenii în suferință. Acest lucru este posibil prin donații, implicare, dăruire.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “CEL MAI IMPORTANT PROIECT AL ASOCIATIEI H.A.P.P.Y - CASA NICOLAE”

Leave a Reply

Gravatar